ajllaa

Alla inlägg den 1 juli 2010

Av ajla - 1 juli 2010 12:42

Tjena mittbena! :D:D


Igår stack jag till nita efter jag hade gjort färdigt bloggen! Jag var där till tio samma som i förr igår! 

När ja kom ditt stack vi till fotbollsplanen och kollade när alex, love m.m spelade fotboll! 


Skrattade absolut mycket! Och fotade, man går inte ifrån dionitas ställe med minst fem foton! haha. Spelade in en video, när ja lägger in den på datorn ska ja se om man kan lägga in videor på bloggen nån som vet ? 


Sen stack vi upp till husen och alex och hans farsa räknad ut 60m. För att alex skulle springa och ja skulle ta tid men mitt när han sprang sträckte han benet. och issa & dionita var tvungna att knacka på Idoff -.- 

Jag och alex stod utanför hans hus ensama och snacka medan de två var hos idoff. Sen stack alex in och ja stack till dem. men han kom tillbaks snabbt och nu skulle dionita springa. Hon sprang på 11.2 sek men hon kunde komma på nått med 9 sek  men hon joggade på slutet ;) smartie! 


Sen stack vi till fotbollsplanen igen, där de spelade igen och ja skulle hem så de följde mig ner till baken och snackade med några killar som tog en runda haha. 

min dag igår!


_____________________________________


Idag ska ja också vara med nita, hon ska med sin bror till e-stop. Men det var inte säkert så om inte skulle vi ut. annars drar vi ut när hon är hemma! 


Jaa, sen så har solen ba stuckit ? Dissat oss totalt. :( Men de ska bli 31 + grader till helgen, så de är ba att peppa peppa peppa! :D:D


vad tycker ni om min nya header föresten? Jag är rätt nöjd. Jag laddade ner picasa igår så jag fattar bokstavligt ingenting. Men man kunde göra ett collage så jag tänkte att de kunde passa att jobba med till en nya blogg design! Så jag provade mig fram och så blev det! Så klart så kommer det bli finare tills vidare för det var ju första gången jag använde det programmet i hela mitt liv! 


Sen hoppas jag att ni besöker mig ofta! 


Vi hörs väll senare idag? Om inte återkommer jag imorgon!!


  

ajla & isabell :)<3


  

Presentation


Sha, kul att du ville kika in här hos mig & hoppas att du stannar!
Enjoy :D

Fråga mig

9 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid gillar du bäst? :) Själv gillar jag sommarn ^^
 Sommaren
 Vintern
 Hösten
 Våren

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards