ajllaa

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av ajla - 22 juni 2010 21:45

shäääna :D

jag spenderade hela min dag hos issa och alex hemma hos dem och klart var dionita med! Det blev mycket skratt en av de bästa dagarna hittills när de gäller skratt! Alex var ovanligt glad? haha ;D 

loove u guys ! <3


Först drog ja och dionita till ica för dionita skulle köpa godis till sig och sin syrra absolut som vanligt haha! Sen drog vi till henne och satt på issas bänk ;D Jag säger bara KÄRLEK på en bänken! 

Hon skulle ta in sin kanin i buren så ja och dionita satt ute, senare gick vi in i altanen och satt där med henne och hennes mamma & Kaninis :D den heter faktiskt så! Btw : alex är rädd för den HAHAH! :D naaw gulligt gulligt <3

Vi skrattade rätt mycket MYCKET alex kom ut några gånger och skrattade med oss! Sen åt vi vattenmelon mjumi och alex fulade sig med en fukking mördar kniv. Eller först kom han med melonen och världens minsta kniv, sen så hämtade han vääääärsta mördar kniven som han troligtviss lyckades skära med men de var sjuk läskigt och de sprutade haha. Sen skulle han hämta en skärbräda och tog såklart väääärldens minsta skärbräda ;) smart! Såklart så var de ju alex. 


Jag tog foto på världens sötaste bild på alex och issa men ja lägger ut bilder från dagen en annan gång!


VI var med en granne som hette Oloff lr nått sånt shit haha dionita vet. Han babblade massa och var rätt konstig. Lovffsan (Love) var där också och erkände att han var kär i mig! haha såsöt han är! Han tvingade mig att bära han dygnet runt. 


Sen gjorde vi massa mer saker men ja ska avsluta min roman nu!


:*

Presentation


Sha, kul att du ville kika in här hos mig & hoppas att du stannar!
Enjoy :D

Fråga mig

9 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid gillar du bäst? :) Själv gillar jag sommarn ^^
 Sommaren
 Vintern
 Hösten
 Våren

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards